Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Deltävlingen i Spanien avslutades som de tidigare med den till synes oslagbare Robin Jonsson som segrare av rallyt. Men bakom serieledaren ar kampen tuff om övriga pallplatser.
 
Dino Beganovic beger sig till Spanien i helgen för deltävling två av Formula Regional European Championship, som även denna gång agerar supportklass till Formel 1.
 
Den 17 maj förväntas nytt beslut från Regeringen gällande coronarestriktioner inom idrotten. Remissen är ute för kommentering. "Tyvärr är det de mest smittsäkra sporterna som drabbas hårdast” säger Anna Nordkvist, vd på Svensk Bilsport.
 
 
Med anledning av rådande situation och pågående coronapandemi har styrgruppen för SM-veckan i Halmstad enhälligt beslutat att ställa in SM-veckan sommar 2021.
 
Tiden går så fort nu. Det är lite drygt en månad sedan senaste brevet. Brevet bygger på den informationen som jag delger styrelsen vid våra styrelsemöten.
 
Tiden går så fort nu. Det är lite drygt en månad sedan senaste brevet. Brevet bygger på den informationen som jag delger styrelsen vid våra styrelsemöten.
 
 
 
I helgen kördes den första tävlingen av årets serie av RallyX Nordic. Med till start i dubbeltävlingen fanns trefaldige världsmästaren Johan Kristoffersson. Men det var en Jamaican som tog första segern.
 
Styrelsen har tidigare kommunicerat sina två kortsiktiga fokusområden; tillit i rörelsen och att få igång tävlingsverksamheten. Nu tillsätts pengar för att underlätta arrangerandet av mästerskapstävlingarna.
 
 
I helgen är det premiär för rallycrossen när RallyX Nordic startar i danska Nysum. Med i startlistan finns trefaldige världsmästaren Johan Kristoffersson. Hela sändningen kan följas med svenska kommentatorer på SBFplay.se
 
Igår tog Folkhälsomyndigheten beslutet att lätta på tävlings- och träningsrestriktionerna för personer födda 2002 och senare. För bilsporten kan nu breddverksamheten öppnas upp samtidigt som juniorer kan tävla i SM och RM.
 
 

Postadress:
Åsele MS - Bilsport
Storgatan 31
91931 Åsele

Kontakt:
Tel: +46703956693
E-post: aselems@hotmail.com

Se all info