Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nu finns anmälan öppen för den som vill vara med och köra om SM-medaljerna i Sveriges första virtuella SM i rally. Första tävlingsstart är 8 april. Så det finns gott om tid för tester. Klicka in på Läs mer för länkar till anmälan.
 
 
 
 
Under eftermiddagen fredag 27 mars höll Sveriges statsminister Stefan Löfven ännu en presskonferens i ämnet Corona med nya direktiv. Samlingar med över 50 personer förbjuds. Något som även påverkar Svensk Bilsports verksamhet.
 
 

Folkrace: Ärendeblankett

(2020-03-26 14:58)
 
Måndag den 30 mars skulle SM i virtuell rallycross ha körts inom ramen för SM-veckan. Med en idrottsvärld som nu står still av Corona blir den tävlingen nu framflyttad. Men nu är det klart att det blir SM i virtuellt rally. Anmälan öppnar 31 mars.
 
I syftet med att alla ska göra sitt yttersta för att minska smittspridningen kommer kansliet hålla stängt fram till 10 april.
 
Under gårdagen uppdaterade Folkhälsomyndigheten informationen gällande Corona och Idrotten. Klicka in på Läs mer för att nå länkarna.
 
Logistikföretaget Märsta Förenade blir partner med Svensk Bilsport och en stor hjälp i att lösa logistiken mellan stora arrangemang.
 
 
Nu finns det äntligen möjlighet att söka bidrag för att utveckla barn- och ungdomsverksamheten i er förening!
 
 
Riksidrottsförbundet har skapat en samlingssida för hur Corona påverkar idrottsrörelsen och vad som händer nu i det arbete som Riksidrottsförbundet gör. Här finns även uppdaterade länkar.
 

Postadress:
Åsele MS - Bilsport
Storgatan 31
91931 Åsele

Kontakt:
Tel: +46705710896
E-post: aselems@hotmail.com

Se all info